2014-05-07 09:06:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A családja ma nagyon számít önre!

Napi horoszkóp május 7-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz feladat elé állítják ma a munkahelyén. Hirtelen támadt kétségei ellenére sem mer azonban nemet mondani. De támogatást nyugodt szívvel kérhet. Meg is fogja kapni, nem kell aggódnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, másra sem vágyik a magánéletében, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzeket, és csatákat ébreszt maga körül. Ez azért is van így, mert önben van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szokása, hogy gyorsan döntsön, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot kap. Bármily csábító is legyen, kérjen egy kis gondolkodási időt! Aludjon rá egyet, és csak holnap válasszon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma inkább kerülje a bevásárló központokat! Nagy az esélye annak, hogy túlköltekezi magát, vagy olyasmit vesz meg, amire valójában nincs is semmi szüksége. A későbbiekben viszont annál nagyobb szüksége lehet arra az összegre, amit most könnyelműen elszór.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hála a jegyében járó Holdnak, ma a szokásosnál érzékenykedőbb, érzelmesebb lehet. Egy régi ismerőssel való találkozás is kizökkentheti szokásos magabiztosságából. Valakiről híreket hall, melyek megrendítőek lehetnek az ön számára. De tanulságosak is egyben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem minden „jó” tanácsot érdemes megfogadnia. Ma olyasmit mondhatnak önnek, amely, habár elsőre nagyszerű ötletnek tűnhet, valójában eleve lehetetlen. Mielőtt belevágna, vizsgálja meg jobban a lehetőségeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet ma túlbonyolítani a dolgokat. Az egyszerű megoldás sokszor kézenfekvőbb lehet. Mint ahogy az is, ha néha csak úgy hagyja megtörténni a dolgokat. A kimozdulás mindig jól jöhet: egy véletlen találkozás forrása például.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még mindig feszültséggel teli a napja, nehezebben tud kikapcsolni, pihenni. De jó értelemben tudja hasznosítani ezeket a feszültségkeltő energiákat, ha sportolással, aktivitással vezeti le őket. A nyugtalanság most nyugalmasabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kimerült, igazán ráférne már önre egy kis kikapcsolódás, pihenés. Habár igaz a mondás, hogy amit ma megtehet, ne halassza holnapra, a mai napjára ez mégsem a munkára, hanem a szórakozásra, pihenésre értendő.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön szinte bravúros volt az utóbbi időben abban, hogy hogyan kerülje ki a konfliktushelyzeteket. Ám sajnos ebben is fel lehet őrlődni, nemcsak a nyílt küzdelmekben. Néha vállalja fel a konfrontálódást, ha jót akar magának!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Zsarnokoskodással aligha lehet önből szeretetet kicsikarni. Ezt értesse meg végre a kedvesével is. Persze öntől is nagyobb alkalmazkodó készséget várnak el ma a csillagai. A megoldás valahol félúton lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A családja ma nagyon számít önre! Ha valamit megígért, akkor itt az ideje, hogy tartsa is be az ígéretét! A közös program jobban sikerül, mint azt remélte volna. És a társaságra sem lehet panasza. Barátot is találhat, ha nem marad otthon.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: